Laat hieronder uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug
Bedankt, uw verzoek is ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis bij het versturen van het formulier.
Volg ons op linkedin

"Kies een baan waar je van houdt en je hoeft nooit meer te werken"

- Confucius -

Ons team

opleidingsniveau
leeftijd
geslacht

Wij houden van open sollicitaties

Intrinsieke motivatie, een gebalanceerde werk-privé verhouding en een collegiale werksfeer zien wij als de kerningrediënten voor een succesvol team. Wij geloven erin dat mensen het beste functioneren in een omgeving waarin zij achter het bedrijfsdoel staan en hun werk uitvoeren vanuit kracht en interesse.

In een open sollicitatie staat de ambitie en expertise van de kandidaat centraal en dat spreekt ons aan. Herken je jezelf in onze kijk op zaken en zie je raakvlakken met je interesse, kennis en ervaring? Bekijk dan onderstaande disciplines en stuur ons een brief waarin je aangeeft hoe je ons zou willen helpen om de abonnees nog beter van dienst te zijn.

IT en marketing automatisering

Voor wie het leuk vindt om slimme oplossingen te bedenken en techniek te combineren met goed verstand, is MediaCompetence de juiste plek. Wij zoeken altijd naar manieren om met automatisering ruimte te creëren voor nieuwe concepten. Daarmee zijn wij gesprekspartner voor de vele marketeers bij onze opdrachtgevers.

Financiëel en logistiek

Als je Pietje Precies bent en altijd benieuwd bent naar het verhaal achter de cijfers en deelprocessen, dan krijg je bij ons een leuke uitdaging. Wij beheren het abonnementsgeld voor al onze opdrachtgevers en sturen diverse derde partijen aan waaronder drukkers, printstraten en verzendhuizen. Analytisch inzicht, accuratesse en coördinerende vaardigheden zijn hier een must.

Procesbeheer en kwaliteitscontrole

In onze dienstverlening streven wij naar een optimale mix van uniformiteit en flexibiliteit. Ben je bekend met service level beheersing, certificeringstrajecten en methodieken voor doorlopende verbeterslagen? Kijk je kritisch, kun je goed doordenken en ben je een kei in heldere formulering?  Dan pas je bij ons.

Account- en projectmanagement

Haal je voldoening uit het vertalen van de wensen van opdrachtgevers naar een antwoord daarop vanuit de organisatie? Denk je graag in deliverables en deadlines? Als leverancier is het voor ons essentieel om collega's te hebben die de belangen van de opdrachtgever herkennen en intern vertegenwoordigen. Dat is een basis voor doeltreffende projecten en operatie.